HAKKIMIZDA


Kats, yerli besi dana etinin yağ oranı oldukça düşük olan et kısmından 10 günlük marinasyon ile dinlendirilmiş hiç bir katkı maddesi ve tatlandırıcı kullanılmadan, özel fırınlarda sabit ısı ve buharda 15 saat pişirilmiş, buharlanarak özel şef bıçakları ile dilim dilim kesilerek ekmek dilimleri arasında servis edilen sıradışı lezzete sahip, dünyada gurmeler ve et severler tarafından kabul görmüş bir et ürünüdür.
Uzun ve gizemli pişirilme yöntemi sonucunda ortaya çıkan Kats lezzeti uzun yıllardır Amerika basta olmak üzere Dünyanın farklı ülkelerinde yogun bir ilgi görmektedir. Et konusunda uzman şeflerimizin uyguladığı farklı marinasyon ile Türk damak tadına uygun hale getirilen Kats Türkiye’deki etseverler için vazgeçilmez bir durak olacaktır.